Het concept
Laat je inspireren:
MBM verhalen

Nog vragen?

Made by Marie is van 9.00 tot 18.00 uur te bereiken op +32 476 25 06 88
of op marie@madebymarie.be

Weekend met vrienden in Couvin

We hadden letterlijk onze tenen in de lucht het hele weekend. Niets dan chillen en lachen tussen vrienden gedurende 48 uur, een echte vakantie (...)

We zijn allemaal wel eens een weekendje weg geweest met vrienden en dan komen altijd dezelfde vragen: Waar gaan we heen? Wie is er aan het boeken? Wie gaat de boodschappen doen? Wat is het budget? Enzovoort! Dat onaangename gevoel dat je alles voor iedereen moet organiseren, terwijl de basis van een weekend met vrienden in feite is dat je geniet.

Dus hadden we de 'kleine' luxe om Made by Marie in te schakelen.

Na een gesprek onder het genot van een drankje over onze verwachtingen, hadden we het genoegen om enkele dagen later het programma te ontdekken dat Marie via haar roadbook had samengesteld. Accommodatie, eten, activiteiten, entertainment, ... alles was gepland, zelfs een lijst van zorgverleners (wat erg handig was toen onze hond Ananda in noodgevallen naar de dierenarts moest!)

We hoefden alleen maar te wachten op de grote dag.

Vrijdag 26 november, D-Day, kwam onze groep van een twintigtal vrienden aan bij de gîte in Couvin waar Marie ons opwachtte.

We konden onze accommodatie voor het weekend ontdekken en de geneugten die het bood: comfortabele kamers, enorme leefruimte, biljart, tafeltennis, tafelvoetbal, darts en home cinema, ... we werden niet teleurgesteld.

Tijdens het weekend konden we Chimay op een originele manier ontdekken dankzij een Escape Game in de stad. Daarna hebben we ons opgewarmd door verschillende bieren te proeven in de Brasserie des Fagnes, wat ons zeer goed beviel. Onze gîte had ook het voordeel dat hij op een paar minuten lopen van het begin van een aantal mooie wandelingen lag.

Wat ons leven zeker gemakkelijker maakte: de door Marie verzorgde maaltijden (ze had zelfs een vegetarisch alternatief voor me bedacht!) Niemand in de keuken, hoefde alleen nog maar op te warmen. Het extraatje? Marie serveerde ons uitsluitend streekproducten en liet ons de specialiteiten van de streek ontdekken.

We hadden letterlijk onze tenen in de lucht het hele weekend. Niets dan chillen en lachen met vrienden gedurende 48 uur, een echte vakantie. Ik zou het zo weer doen en het ten zeerste aanbevelen.

Zie meer verhalen

Inspiratie voor een teambuildinguitstap